Mini Projector Paling Murah




Item ini sangat menarik. Mini projector yang kecil bersaiz sebesar tapak tangan. Harga pun sangat murah. Seratus ringgit lebih je.

Mula-mula sebelum saya beli agak ragu dengan kualitinya, tapi bila dah cuba agak kagum jugak, kualiti pancaran boleh tahan jugak. Berbaloi dengan harga. Kalau nak beli projector yang betul-betul mau dekat harga RM seribu lebih.


Ianya sangat menarik. Antara kelebihannya adalah:-

1. Boleh support USB pendrive, SD card

2. Support video files seperti:- MPEG, AVI, MP4, RMVB, FLV, VOB, MOV, 3GP.

3. Support sound files spt: - MP3, WMA, M4A

4. Boleh jugak tengok gambar dalam format:- JPEG, BMP, PNG

5. Support untuk buka simple .txt file 

6. Support cable HDMI, AV(3in1)

7. Ada built-in speaker (tapi lebih bagus kalau guna external speaker)

8. Kecil, mudah dibawa ke mana saja.




Kecil. Hanya sebesar tapak tangan.

Dari bawah

Apa dalam kotak

Saksikan video demo di bawah.

Boleh 'ON' guna power bank juga

Pancar dari katil ke siling pun gambar masih terang dan tajam

KLIK SINI


Berbaloi tak?

 3 bintang


No comments:

Post a Comment

Apa maksud 'rating' bintang?

Kualiti teruk betul!
Barang tak memuaskan. Tak digalakkan beli.
'Pass' cukup-cukup makan. Bole la kalau nak beli.
Barang bagus!
Sangat berbaloi! Amat digalakkan beli.
Terbaek punya! Tiada cela (flaws) atau 'ploles'.