Bluetooth earphone paling kecil dan murah



Satu lagi item yang menarik. Kecil dan praktikal . Bluetooh earphone. kalau letak kat telinga macam ala-ala 'spy' gitu. Harga pun murah. Cuma harga bawah RM20. Kualiti bunyi boleh tahan.

Ia boleh connect dengan handphone yang ada fungsi bluetooth. Ia cuma mempunyai satu butang yang multipurpose.

Antara kelebihannya ialah:
1. Kecil, mudah bawa. Letak kat telinga pun orang tak perasan sangat.
2. Dengar muzik (lagi bagus dengar bacaan Al-Quran).
3. Tak mengganggu sangat pergerakan anda kalau sedang baring di katil
4. Dengan satu klik boleh jawab panggilan. Boleh juga untuk calling.
5. Gunakan untuk  sebagai snap button kamera.
6. Charge menggunakan USB port.



Apa dalam kotak





Charging. Lampu merah

Fully charged. Lampu biru

KLIK SINI


*P/S update :- Walaupun barang ini sangat menarik untuk dimiliki, tetapi kualiti ketahanannya tak dapat dijamin. Saya punya baru sahaja pakai berapa kali dah tak menyala, tak tahu kenapa. Mungkin kebetulan kena yang saya punya..

Berbaloi tak?

 2 bintang


No comments:

Post a Comment

Apa maksud 'rating' bintang?

Kualiti teruk betul!
Barang tak memuaskan. Tak digalakkan beli.
'Pass' cukup-cukup makan. Bole la kalau nak beli.
Barang bagus!
Sangat berbaloi! Amat digalakkan beli.
Terbaek punya! Tiada cela (flaws) atau 'ploles'.