Aug 30, 2017

Beg Galas Kalis Pencuri (Anti-theft Backpack)

Kalau korang pernah tengok beg ni pasti rasa teruja dengan fungsi-fungsinya. Rekaan yang cantik dengan zip tersembunyi. Banyak jugak compartment dan poket kecil tersembunyi. Jadi kalau penyeluk saku nak cari tu susah jugak la.



Yang paling best ada USB port untuk charge bateri handphone. Plugkan cable USB dari luar beg terus ke handphone. Cool!

Jenama yang original adalah XD design Bobby backpack nama dia. Tapi harga dia antara sekitar RM 140-280 bergantung kepada penjual.



Tapi kalau anda mencari yang alternatif iaitu jenama klon pada harga yang sangat murah dengan fungsi dan rekaan hampir sama, boleh beli yang ini. Jauh lebih murah la.



Lepas ni galas beg lama-lama pun rasa lebih yakin dan selesa.

No comments:

Post a Comment