Bluetooth Earphone Dongle

Bluetooth dongle ni sama je macam bluetooth earphone yang kita selalu tengok tu. Cumanya dipanggil dongle sebab ianya adalah sekeping bluetooth device tanpa earphone. Earphone pakai yang asing.

Jadi saya suka ciri-ciri ni di mana saya boleh pilih bentuk earphone kegemaran yang saya suka dan bole tukar-tukar selalu.

Harganya sangat murah, walaupun pada mulanya saya rasa "betul ke bole pakai ni?". Tapi ternyata alat ini berfungsi dengan baik. Mudah juga untuk connect. Selepas pairing berjaya untuk pertama kali, untuk kemudian kali untuk connect semula cuma perlu ON saja pada bluetooth dongle dan juga bluetooth phone anda. Memang mudah.

Bateri pun tahan lama. Peranti yang menggunakan teknologi bluetooth ni memang menggunakan tenaga yang minimum. Untuk mengecas cuma menggunakan Micro USB cable (kabel yang biasa Android phone gunakan).





Micro USB cable beserta dalam pakej.



Apa yang best?

Murah.
Mudah connect.
Kualiti ok.
Kecil dan ringan.
Bateri tahan lama.
Boleh tukar-tukar earphone ikut citarasa telinga anda.

Apa yang kurang best?

Button dia keras sikit (sesuai la denagn harga dia)


Berbaloi tak?  

 4.5 bintang



KLIK SINI


Ini pula yang jenis bluetooth earphone biasa
KLIK SINI



No comments:

Post a Comment

Apa maksud 'rating' bintang?

Kualiti teruk betul!
Barang tak memuaskan. Tak digalakkan beli.
'Pass' cukup-cukup makan. Bole la kalau nak beli.
Barang bagus!
Sangat berbaloi! Amat digalakkan beli.
Terbaek punya! Tiada cela (flaws) atau 'ploles'.