Smartwatch review - LH719

Ini adalah review ke-3 berkenaan smartwatch. Macam biasa, saya beli smartwatch yang murah2 dan test sama ada berbaloi ke tak.

Smartwatch yang terbaru ni memang betul-betul generic. Nama model pun takde, tapi pada App di phone ada tulis LH719, jadi saya rasa ni lah kod model smartwatch ni.

Harga memang murah, dalam RM 30 gitu. Berbentuk petak. Skrin saiz 1.3" inci.






Single touch button mode












Apa Yang Best?

Skrin besar dan berwarna.
Bentuk cantik.
Standard features sama seperti smartwatch lain termasuk fungsi sport mode.
Bateri yang tahan.

Apa Yang Kurang Best?

Single button mode.
Button ok sensitif pada 'short press' tapi kurang sensitif pada 'long press'.
Fungsi activate on 'wrist flip' yang lembab. Kadang-kadang susah nak detect pergerakan flip tu jugak.
Interface App yang tidak cantik. Kadang-kadang susah nak connect. Tak tahu kenapa.

Berbaloi tak?

 2 bintang


No comments:

Post a Comment

Apa maksud 'rating' bintang?

Kualiti teruk betul!
Barang tak memuaskan. Tak digalakkan beli.
'Pass' cukup-cukup makan. Bole la kalau nak beli.
Barang bagus!
Sangat berbaloi! Amat digalakkan beli.
Terbaek punya! Tiada cela (flaws) atau boleh kata 'ploles'.