Buku Belajar English Dengan Cepat! Talking Pen,

Buku cepat belajar English yang menyeronokkan! Talking Pen, Kanak-kanak suka!

Memupuk minat membaca dari kecil memang sangat baik. Tapi susah juga ibu bapa nak layan/ajar anak setiap kali. ye lah sibuk bekerja di siang hari, malam nak rehat. Bagi para ibu berkerjaya pula, sibuk dengan urusan kerja-kerja rumah.

Buku Talking Pen ni memang sangat best. Boleh menyebut hampir apa saja huruf/nombor/gambar pada buku tersebut termasuk muka kulit buku itu sendiri. *Rujuk video.

Pen tersebut boleh juga merakam suara. Menarik kan?

Untuk pengetahuan ibu-ibu ayah-ayah, sebenarnya ada syarikat yang menawarkan pakej buku yang hampir sama (tapi Pen memang sama) pada harga RM2000+ yang dibayar ansuran bulanan selama 24 bulan. Giler mahal. Jadi kiranya, kalau beli direct pakej buku ni memang untung sangat dah!












Fungi merakam suara

Tengok video bagaimana ia berfungsi sini:-








Berbaloi tak?

 4.5 bintang  
(Produk ni kalau boleh saya nak bagi 5 bintang, tapi sebab ia dah naik harga, pastu packaging dia tak kemas sampai koyak sikit kotak dia, sebab tu saya bagi 4.5bintang. Belum pernah lagi saya bagi 5 bintang pada lain-lain review)

KLIK SINI



*PERHATIAN: Kena letak pen di muka muka kulit buku dulu, lepas tu baru boleh baca isi kandungannye.





No comments:

Post a Comment

Apa maksud 'rating' bintang?

Kualiti teruk betul!
Barang tak memuaskan. Tak digalakkan beli.
'Pass' cukup-cukup makan. Bole la kalau nak beli.
Barang bagus!
Sangat berbaloi! Amat digalakkan beli.
Terbaek punya! Tiada cela (flaws) atau 'ploles'.